Priser

Priser för måleritjänster - kostnadsfri rådgivning samt offert från vår målare, Johan Svensson.

Målare, timpris och kostnad

Att anlita oss för att måla om huset, fasaden, väggar inomhus eller kanske friggeboden behöver inte vara så dyrt som man först kan tro. För att du ska få en uppfattning om våra priser när du anlitar oss som målare till antingen timpris eller fast pris. Priser för att måla och tapetsera samt andra måleritjänster.

Timpris målare 2018 löpande räkning varierar från större till mindre måleriarbeten med ett snitt på 575 kronor (inkl. moms och utan ROT-avdrag).

Fast pris eller takpris. Vi tittar gärna på dina måleribehov och ger dig förslag på bra lösningar och en tidsuppskattning på vårt arbete. Är vi billiga målare eller effektiva målare? Vi värdesättes hög kvalitét i leveransen och är proffs på måleri. Självklart är det viktigt att vi har bra priser när man tittar på helheten i uppdraget. Vi har många lyckade projekt i bagaget och vill uppfattas som enkla, prisvärda och kompetenta inom måleriyrket.

Sänkt kostnad för målare med ROT-avdrag

Att anlita målare omfattas av ROT-avdraget. Med ROT-avdraget får du dra av 30% arbetskostnaden. Maxgränsen för ROT-avdrag är 50 000 kr per person och år. Klicka på länken för detaljerad information "Så här fungerar rot- och rutavdraget"

Offert målare

Kostnadsfritt besök på plats hos dig

Vår erfarna målare Johan Svensson har lång erfarenhet från måleribranschen och delar gärna med sig av sina kunskaper, ger förslag på bra lösningar och tidsuppskattning för arbetet.

Målare pris och offert

Ring, sms:a eller maila Johan för ett kostnadsfritt besök!


mobil 073-506 64 77e-post johan@jsvenssonsmaleri.se